Science Illustrated

Najuspešnejša poljudno-znanstvena revija je prvi projekt, ki smo se ga lotili na nov način z navezavo Adobe InDesign in Adobe InCopy. Premaknili smo letvico in izločili oddajo preko word dokumentov, kar je v končni fazi zmanjšalo korekturne popravke.

Oglej si spletno stran revije *

Cool

Revija za mlade je iz lastnega materiala prešla v partnerski odnos s hrvaško revijo OK. Slovenski del oblikujemo za ostalo pa uporabimo našo tehnologijo prenosa materialov iz licenčnih revij.

Oglej si spletno stran revije *

History

Še ena revija iz hiše Bonnier a se bralcu približajo zgodovinski dogodki. Tudi to izvajamo z navezavo InCopy - InDesign in tako je možno izvesti prevode za več jezikov hkrati in je primerno za večjezične kataloge in ostali material, ki ga potrebujete na isti osnovi a večjezično.

Oglej si spletno stran revije *


Horizont

Edinstven slovenski projekt, kjer najdete izključno slovenske popotnike in njihove popotne zgodbe ter novice in nasvete iz popotniškega sveta. Revija Horizont je oblikovana na preprost in nezahteven način.

Oglej si spletno stran revije *

Wedding & Style

Poročna revija malega formata, kjer smo prebili še en led in izvedli popolnoma brezpapirno delovanje uredništva in repro studija. Korekture smo izvajali izključno preko PDF dokumentov, tako da narave nismo obremenjevali s tiskanjem pred tiskom. Revija je postala samostojna blagovna znamka v letu 2013, pred tem jo poznamo kot PerfectWedding.

... in še marsikaj ...

... saj so zgoraj predstavljeni le aktivni projekti, ki zahtevajo našo mesečno pozornost. Še marsikatera revija je šla skozi naše roke in veselimo se novih projektov, ki nam jih bo prinesel čas. V kolikor vas zanima naše delo, vam pošljemo referenčni izvod. Samo pišite nam :) Na novih tehnologijah je tudi možno pripravit prospekte, ki jih lahko zelo hitro izvedemo večjezično. Če vas kaj takega zamina, nam pošljite povpraševanje.

* Spletne strani omenjenih revij niso naše reference